Визитка във вид на опаковка от крафт картон

4

Представя ме ви една оригинална визитка, под формата на крафт опаковка.

Визитка във вид на крафт опаковка

Визитката представлява умален вид на картонена опаковка в транспортен вид (сгъната). Изработена е от крафт картон и върху нея са отпечатани логото на Packwood и контакти. Използвани са само два цвята, черен и бял, които контрастират на специфичния цвят на крафта. Визитката е страхотна реклама на компанията за производство на опаковки от картон и велпапе Packwood.

Визитка във вид на крафт опаковка

Въпреки, че е малко неудобна за поставяне в класьор с визитки заради дебелината и в сгънат вид, то бъдете сигурни, че подобна визитка ще направи впечатление на всеки.

Визитка във вид на крафт опаковка

Сгъната визитката позволява да се постави в портфейл.

Визитка във вид на крафт опаковка

Както всяка картонена опаковка , то и тази може да бъде сгъната и използвана по предназначение.

Визитка във вид на крафт опаковка

Визитката изглежда много добре когато е напълно сглобена и има обемен вид. Може да бъде поставена на бюро, като по този начин контактите и бранда са винаги под ръка.

Визитка във вид на крафт опаковка

Помислено е и професионалистите да и обърнат внимание. Предвидено е от двете страни затварянето да е с автоматично заключващо се бобст-дъно (crash lock) , предназначено за опаковане на продукти, при които сигурността на опаковането е от важно значение.

Визитка във вид на крафт опаковка

Освен информативна стойност за контактната информация на бранда, то визитката от крафт картон показва и част от възможностите на компанията.

Визитка във вид на крафт опаковка

Визитката от крафт картон е изработена основно с рекламна стойност. Ето обаче няколко неща, които трябва да знаете при поръчката на опаковки от крафт картони и велпапе.

За брандиране на опаковки от велпапе, микровелпапе и картон основно се използва флексопечат или офсетов печат след допълнително каширане. Други популярни методи за директен печат са ситопечат и дигитален печат. За изработката на опаковката са изработва специален щанцов инструмент или се изрязва и бигова на рутер или плотер при по-малките тиражи и макетите.

Компанията Packwood е специализирана в производството на опаковки от картон и велпапе и може да бъде ваш партньор от идеята, изработката и дори пакетажа на продуктите ви.

Вижте други продукти в Printidea на бранда Packwood.