ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта
Какъв е този рекламен продукт? От какво е направен? Кой може да го произведе?

Мобилно приложение съживява тетрадките

Публикувана на 19.11.2013, прочетена 3126 пъти

Гръцкият производител на тетрадки и печатни продукти SKAG са разработили свое мобилно приложение, с което карат кориците на ученическите тетрадки да оживяват.  

Корицата на тази тетрадка изглежда съвсем обикновена - отпечатана върху картон и обогатена с частичен UV лак. 

Лакът е поставен така, че да подчертава шарките на животното. Дори без мобилното приложение, корицата е достатъчно атрактивна - лакът е нанесен дигитално, шарките са релефни и леопардът изглежда почти като истински. Но SKAG са решили да дадат още повече на потребителите като използват технология за добавена реалност (Augmented reality). Вижте още един пример за приложение за добавена реалност за издатели на списания и каталози. 

На гърба са поставени инструкции за "съживяване" в две лесни стъпки. Трябва само да изтеглите приложението. То е разработено за Android и IOS.

След това просто насочвате смартфона към корицата и тя оживява. В нашия случай корицата оживява с тичащ леопард, след като насочим мобилен телефон.

SKAG са разработили цяла галерия с диви животни за своите корици. Тази линия от тетрадки е в отговор на повишеното търсене на продукти с добавена стойност. Тук можете да прочетете повече за SKAG - семейна фирма със 100% гръцко участие, която изнася своите продукти в над 30 държави по света. 


За контакти

Дигитални машини за частично UV лакиране:

Графком Диджитал Принтинг Солюшънс
Атина
11 Argostoliou
173.42 Ag.Dimitrios
Тел.: +30 2109 823 800
office-bg@graphcom.bg


Error: Embedded data could not be displayed.