ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта
Какъв е този рекламен продукт? От какво е направен? Кой може да го произведе?

Наръчник за оцеляване в природата

Публикувана на 20.02.2015, прочетена 1836 пъти

Хартиените наръчници са изключително полезни, особено ако сте сам, без достъп до интернет и имате спешна нужда от помощ. Хартията обаче може да бъде повредена от влага или просто да се скъса. Тогава идва на помощ т.н. синтетична хартия, която няма тези недостатъци и е достатъчно издържлива на влага и механични интервенции.

Настоящото издание представлява "Наръчник по оцеляване сред природата" с автор Стоян Стоянов и съдържа ценна информация за полезни български растения.

Всяка страница на изданието дава информация за различни растения , които можете да срешнете в България, описание за тях с текст и снимки, местообитание и инструкции, кои части от растението можете да използвате и с каква цел. В книгата са посочени и опасни двойници на растения.

 Наръчникът е подвързан със спирала, а хартията практически трудно или почти е невъзможно да се скъса. Страниците не могат да се износят, намокрят или подгънат. Винаги можете да носите с вас изданието, когато сте на преход в планината или просто на разходка.

За разлика от повечето синтетични хартии на основата на PET и PVC, които изглеждат твърди и жилави в това издание е използвана една нова хартия MDV ROBUSKIN XTP 200 B/F (полиолефин). Тя е много по-мека, гъвкава и приятна на допир. Синтетичната хартия е предназначена за дигитален печат и точно тази технология е използвана за отпечатването на наръчника.


За контакти

Печат и подвързване:

Печатница Оптимал принт
София
ул. "Георги Бенковски" №40
Тел.: 02/ 983 33 73
office@optimalprint.bg
www.optimalprint.bg

Хартия MDV ROBUSKIN можете да намерите при:

Графком Диджитал Принтинг Солюшънс
Атина
11 Argostoliou
173.42 Ag.Dimitrios
Тел.: +30 2109 823 800
office-bg@graphcom.bg


Error: Embedded data could not be displayed.


Сходни продукти