Аксесоари за барбекю

4073

През лятото можете да подарите на клиентите си аксесоари за пикник и барбекю от By Surprise. Не само, че са полезни, но и ще бъдат ползвани през целия сезон.

 

Kettle барбекю: метален корпус с 2 вентилационни прозорци, подвижна тавичка с въздушни отвори за въглища, 1 сменяема скара  Ø прибл. 29 см, капак с отдушник и дървена дръжка, 3 катарами за затваряне на капака върху металния корпус, 3 метални крака с пластмасови капачки, опаковани в кутия. Размер: Ø31,5 х 43 см

 

Слънчеви бутилки „Вечерни мечти“: изработени от цветно млечно стъкло с интегрирани слънчеви панели в бутилката и акумулаторна батерия. Светлината продължава, когато се стъмни. Бутон за включване / изключване, на дъното на бутилката. Опаковани в кутия за подарък. Размер –  Ø7,2 x 24,5 cm 

 


„Модесто“ пикник чанта (в средата): пикник чантата се състои от две отделни части, едно отделение за храна и едно отделение, в което се побират 3 бутилки вино. В комплекта са включени дъска за рязане, два ножа и вилици, както и отварачка за вино. Всичко това  се съхранява в отделно отделение. Чантата е с презрамки за лесно пренасяне. Изключителен дизайн. Материал – 600D полиестер. Размер – 27х28х17см.

Компактна чанта охладител: подходящ за до 6 кутии. Материал – нетъкан текстил 80 грама / m² полипропилен. Размер – 20 х 12 х 15см.

Можете да изберете един или повече аксесоари и да ги брандирате – биха били чудесен комплект за всеки пикник.