Антистрес сувенири

8218

Антистрес сувенирите са приятен и нестандартен подарък за офиса и вкъщи. Можете да ги подарите на клиенти или приятели, за които сте сигурни, че биха оценили махало за гадаене, кинетични антистрес топки или малка надуваема играчка за оцветяване.  

Махалото за гадаене представлява тежест, закрепена с въженце. Когато се чудите какво решение да вземете, можете да се позабавлявате с този сувенир. Заради физическия контакт с ръката ви се смята, че махалото може да ви даде еднозначни отговори на трудни въпроси. Ако не вярвате в гадаенето, е много вероятно да вземете по-лесно решението си само заради минутките, в които си играете с това махало и си давате време да помислите върху конкретния проблем. Дори да не помага много с отговорите, махалото ще има успокояващо въздействие върху вас. 

 

Кинетичните топки за бюро също имат успокояващ ефект върху съзнанието. Движението им може да ви даде минута за размисъл при силно стресови ситуации в офиса. 

Ако не харесвате електронните часовници и всички джаджи, с които сте обградени в офиса, можете да използвате ретро будилник под формата на ключодържател. Напомня за старите времена, в които хората не са бързали толкова и денят е минавал по-бавно и по-спокойно. 

Ако нищо от горните сувенири не помага, опитайте малко креативна работа с надуваемата крава за оцветяване. Оставете на въображението си цветовете и си дайте време да не мислите за нищо друго.