Бадж от конференцията Digitalk 2011

  2800

  Баджът е задължителен за всяко събитие. Изработката му е проста – двустранен печат и ламиниране. Закачва се с щипка или на връзка от плат. Връзката от плат също може да се напечата.

  Баджът за конференцията Digitalk 2011 е двустранно напечатан, ламиниран, без заоблени ръбчета /обикновено това се прави със щанца, която се заплаща отделно от печата или специален инструмент за заобляне/. Връзката е от плат, брандирана с реклама на htc.

  Какво да поръчате, когато имате нужда от баджове за вашето събитие? – Баджовете за събития се изработват се по дизайн на клиента, обикновено с име на събитието, име на участника и фирмата, която представлява, лога на партньори и спонсори. Поръчва се печат и ламинат на баджа при изпълнител. Връзките се продават със закопчалките и могат да бъдат брандирани чрез ситопечат или да се избродират. Попитайте печатницата за пълна оферта печат + връзки.

  Най-разпространени са двата вида баджове – за носене на врата или бадж за закрепване към дрехите. Връзките, щипките и закопчалките се продават обикновено в комплект.

  Продават се и готови пластмасови баджове. Печата се само хартиена вложка с име и снимка. Разпространени са за пропуски на служители и посетители в банки, хотели, заведения. Закачват се на дрехите с щипка. Обикновено баджът се продава в комплект с щипката.

   

  Сходни продукти: торбичка от плат от конференцията Digitalk 2011


  Сподели
  Следваща статияКартонени стелажи