Брандирани възглавнички за събития на открито

2132

Брандирани възглавнички за сядане на открито могат да бъдат незаменим аксесоар, когато излизате в парка, посещавате събития или се качвате в планината.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тези възглавнички можете да брандирате със собствена визия и лого и да подарите на приятели, колеги и партньори. Подходящ летен подарък за клиенти.

Печатът върху тях е с изключително високо качество и могат да бъдат отпечатани дребни детайли като части от карти и маршрути; лога с наситени цветове, слогани с много текст и снимки с добра резолюция.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изработени са от висококачествени материали, краищата им са здраво зашити и имат удобен твърд пълнеж, който им придава мекота при сядане.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Можете да седите удобно, дори на най-твърди повърхности като асфалт, паваж, трева в града и поляни, морени, дървени пейки и койки в планината.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Възглавничките за сядане са сгъваеми и имат удобни ластици за захващане в сгънат вид. Изключително леки и компактни, могат да бъдат носени в дамска чанта или в планинска раница без да заемат много място.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Има опция да бъдат произведени със специален отвор за карабина, така че да бъдат закачени на раница или чанта или да висят на закачалка при други спортни дрехи и аксесоари.

Подходящи за организатори на събития – промоции и продуктови представяния на открито; концерти; хепънинги; спортни събития и състезания.

Възглавничките могат да бъдат брандирани за заведения, барове и дискотеки. Могат да останат като чудесен спомен от концерти и летни турнета.

Удобни са за различни спортни прояви в града или планината – състезания на открито, маратони, преходи, изкачвания на върхове и места, на които ще бъдат удобен аксесоар при почивката.

Могат да бъдат произведени и за фен и хоби клубове, професионални и непрофесионални спортни лиги и отбори.

Важни детайли за поръчка:

  • минималното количество за поръчка е 50бр.
  • могат да бъдат изработени в два варианта на сгъване – една или четири сгъвки
  • не се изработват единични бройки
  • времето за изработка е от 5 до 15 работни дни в зависимост от количеството
  • необходимо е да имате готов файл за печат, съобразен с технологията и размерите

За повече информация: dessy.todorova@polygraphy.info; 0878 100 149