Брандирани Еко сувенири

585

2022 г. стартирахме с мотото „Скъпа планета, нашият ангажимент е към теб!“. Наблюдавайки климатичните условия и тенденцията към глобално затопляне, ние от On Print смятаме за свой ангажимент да направим действия в посока намаляване вредния за планетата отпадъчен материал. Именно заради това приветстваме с ентусиазъм инициативата и се включваме активно в опазване на околната среда като се стремим да разширяваме постоянно асортимента от Еко продукти. По този начин не само ние, но и нашите клиенти имат възможност да подпомогнат с активни действия недобрите последствия за планетата Земя.

Брандирани Еко сувенири

Избирайки Еко продукт, освен че лично опазвате околната средна, вие давате добър пример, който би вдъхновил много хора. И така….стъпка по стъпка…вярваме, че ще успеем!
Бъдете „посланик“ на тази идея и изберете да брандирате Еко продукт!

Брандирани Еко сувенири

Нашият асортимент от Еко артикули включва: химикали, моливи, бележници, папки, пазарски чанти, подаръчни чантички за вино, чанти за лаптоп, кутии, комплекти за барбекю, комплекти за вино, ключодържатели, чадъри и др. Всички сувенири могат да бъдат брандирани с ваше лого или послание.

Брандирани Еко сувенири

Разгледайте предлаганата от нас гама брандирани еко сувенири тук

Вижте всички продукти на On Print в Printidea.