Брандирани кожени калъфчета за документи

2429

Брандираните кожени калъфчета за документи са отличен сувенир за подарък на клиенти и партньори. Когато са изработени с висококачествена рециклирана кожа, калъфчетата по нищо не отстъпват на тези от естествена кожа.

Тези калъфчета са изработени в България с рециклирана кожа Wintan Hydra, предлагана от фирма Касима (дебелина 0.75мм), която им придава здравина и усещане за стабилност.

Червеният хастар с типичния за бранда Nissan цвят е от висококачествен полиуретанов материал. Калъфчетата са брандирани чрез сухо преге, но кожата чудесно понася брандиране и с топъл печат. Рециклираната кожа съдържа до 85% естествени кожени фибри в състава си.

В сравнение с изкуствените материали, които само имитират кожа, рециклираните кожи имат мириса и допира на естествена кожа. В сравнение с естествените кожи, рециклираните кожи са форматирани стандартно (на ролка) и се произвеждат с постоянна дебелина, което улеснява производството и намалява фирата.

Освен за калъфчета за документи кожата Wintan Hydra е подходяща за изработка на визитници, менюта за ресторанти тип „Хепи“, поръчкови ключодържатели, кожени гривни и други дребни кожени сувенири.