Визитка във вид на опаковка от крафт картон

2853

Представя ме ви една оригинална визитка, под формата на крафт опаковка.

Визитка във вид на крафт опаковка

Визитката представлява умален вид на картонена опаковка в транспортен вид (сгъната). Изработена е от крафт картон и върху нея са отпечатани логото на Packwood и контакти. Използвани са само два цвята, черен и бял, които контрастират на специфичния цвят на крафта. Визитката е страхотна реклама на компанията за производство на опаковки от картон и велпапе Packwood.

Визитка във вид на крафт опаковка

Въпреки, че е малко неудобна за поставяне в класьор с визитки заради дебелината и в сгънат вид, то бъдете сигурни, че подобна визитка ще направи впечатление на всеки.

Визитка във вид на крафт опаковка

Сгъната визитката позволява да се постави в портфейл.

Визитка във вид на крафт опаковка

Както всяка картонена опаковка , то и тази може да бъде сгъната и използвана по предназначение.

Визитка във вид на крафт опаковка

Визитката изглежда много добре когато е напълно сглобена и има обемен вид. Може да бъде поставена на бюро, като по този начин контактите и бранда са винаги под ръка.

Визитка във вид на крафт опаковка

Помислено е и професионалистите да и обърнат внимание. Предвидено е от двете страни затварянето да е с автоматично заключващо се бобст-дъно (crash lock) , предназначено за опаковане на продукти, при които сигурността на опаковането е от важно значение.

Визитка във вид на крафт опаковка

Освен информативна стойност за контактната информация на бранда, то визитката от крафт картон показва и част от възможностите на компанията.

Визитка във вид на крафт опаковка

Визитката от крафт картон е изработена основно с рекламна стойност. Ето обаче няколко неща, които трябва да знаете при поръчката на опаковки от крафт картони и велпапе.

За брандиране на опаковки от велпапе, микровелпапе и картон основно се използва флексопечат или офсетов печат след допълнително каширане. Други популярни методи за директен печат са ситопечат и дигитален печат. За изработката на опаковката са изработва специален щанцов инструмент или се изрязва и бигова на рутер или плотер при по-малките тиражи и макетите.

Компанията Packwood е специализирана в производството на опаковки от картон и велпапе и може да бъде ваш партньор от идеята, изработката и дори пакетажа на продуктите ви.

Вижте други продукти в Printidea на бранда Packwood.