Визитки с частичен лак и обемни релефни букви

2771

Представяме ви две визитки (с частичен лак и обемни букви), при които са съчетани множество довършителни и облагородяващи процеси. Резултатът наистина е впечатляващ. Визитките са изработени от Бунт Адвъртайзинг с цел автореклама на възможностите, които предлага фирмата за клиентите си.

Визитки с обемни букви

Общото при двете визитки е, че са изработени от ламинирани и каширани един за друг два картона с различни цветове за лицето и гърба. И при двете, гърбът е прорязан, при което се откроява логото на фирмата в черно на червен фон.

Визитките са в нестандартна форма, ламинирани са с матов ламинат.

За да се открояват надписите, върху ламината при едната визитка е нанесен частичен гланц лак на логото и текстовете. Това привлича вниманието при получателите на визитката и я прави да изглежда скъпа и ефектна.

Прорязаното лого на гърба създава ефект на обемност.

 

Обърнете внимание на интересен ефект на гърба на визитките. Върху черния фон на запълването на буквите „b“ можете да забележите дискретен надпис „bunt“ реализиран с частичен лак.

При втората визитка, най-впечатляващ е обемния ефект реализиран със специална печатна технология на логото и буквите

Релефният надпис е достатъчно висок за да предизвика вниманието на всеки получател на визитката.  Ефектът е реализиран с т.н. KLIPPE печат, който се предлага за клиенти на Бунт Адвъртайзинг.

Не на последно място прави впечатление дизайнът на визитките. Дизайнерът много успешно е съчетал визията, особеностите на бранда и технологичните възможности на фирмата използвани за създаване на визитката.

Бунт Адвъртайзинг могат да изработят за вас подобни, също толкова ефектни визитки, съобразени с вашия бранд и корпоративен стил.

Вижте още публикации за визитки.