Гардероб за смартфони на Амстел

3596

 

След златото за кампанията Amstel Pause на Загорка АД, среброто в категория „Out of Home, Ambient“ на ФАРА 2013 е за Amstel Safe. Кампанията е на рекламна агенция NEXT-DC.

 

XIV-тото издание на Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции – ФАРА 2013 се проведе през септември и на мина под надслов „Най-добрите ще оцелеят“.

  

„Не споделяй свободното си време, изживей го!“


Идеята: Младите професионалисти, притежатели на смартфони не могат истински да се насладят на свободното си време. Въпреки че са на места за забавления, те не се откъсват от мобилните си устройства, които ги държат свързани с работата или социалните мрежи, постоянно изпращайки им имейли и съобщения. Заключението е, че младите професионалисти за забравили смисъла на свободното време. 

Решението: В различни заведения са поставени гардероби, в които можеш да оставиш телефона си. Срещу това получаваш една безплатна бира. Така Амстел напомня, че пиенето на бира е удоволствие, което трябва да остане несмущавано от други дейности като работа или социални мрежи. 

Вижте видеото, което разказва за реализацията на идеята. А реализацията е проста – брандиран гардероб, ключ Амстел, който да дадеш на бармана срещу своята безплатна бира. Кой казва, че добрите принт решения трябва да са скъпи?

Amstel Safe

Рекламодател: Загорка АД

Агенция: NEXT-DC