Еко календари 2015 от Максофт

3766

Време е за календари и тефтери 2015. За поредна година можете да изберете този продукт от Максофт. Това са първите работни еко календари, чиито тела са произведени масово в обем 3 тела х 4 листа всяко и отпечатани на хартия CyclusOffset.

Ако за вас е важно да сте еко – CyclusOffset е първата европейска марка рециклирана хартия, произведена от 100% рециклирани фибри.

Календарите са на три езика (български, английски и немски), имат календариум с 3 отделни тела х 4 листа с размер 318х162 мм и пълноцветен печат на телата.

Съдържат справочна информация за българските официални празници, Европейските национални празници, българските църковни празници и имени дни. Тъй като са еко, отбелязани са и световните дни, свързани с опазването на околната среда и водите. Най-важното – фирмената глава може да бъде с ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН.

Можете да изберете и новия стенен календар Еко Европа 2015 с 12 снимки от Европа – по една за всеки месец, нов свеж дизайн и възможност за фирмен надпис в един или много цвята. Календарът представя постиженията и целите в сферата на екологията на 12 избрани града.