Етикети на рола с топъл печат

2346

Етикетите на рола са подходящ продукт за брандиране на бутилки, буркани, флакони и мн. др. Произвеждат се на размер според желанието на клиента и се доставят под формата на рола. Показваме ви един пример със самозалепващи етикети на рола, използвани за етикетиране на домашно произведен пчелен мед. Специфичното при тези етикети е ефектният печат.

Етикети на рола с топъл печат

Златистият ефект на отпечатаното лого е в унисон с предлагания пчелен продукт, освен това и етикетите са привлекателни и могат да приковат лесно погледа на клиента. Златният отпечатък може да бъде заместен със сребърен или друг фиксиран по каталог цвят.

Етикети на рола с топъл печат

Удобство при етикетите на рола е, че могат да се апликират ръчно или с апликатор върху бутилката или буркана както е в случая.

Етикети на рола с топъл печат

Етикети на рола с този ефект (ефектът се нарича топъл или голд печат) можете да отпечатате с няколко различни технологии, по-често изискващи поръчка на голямо количество, от което клиентът често няма нужда. В конкретния случай за отпечатването на етикетите е използван дигитален печат с настолен етикетен принтер, на който можете да отпечатате само необходимото ви количество.

Полезно:

Какво е голд (топъл печат)?

Печатни технологии използвани при производството на самозалепващи етикети на рола са: флексопечат, дигитален печат.

Фирми предлагащи етикетни принтери.

Вижте още фирми предлагащи дигитален печат на самозалепващи етикети.

Бюджетно решение за печат на етикети с топъл печат вижте тук.

Прочетете интервю за пазара на печат на етикети с Иван Иванов, Графтек.