Етикети с печат

191

В магазините е пълно с различни продукти във всяка категория. Изборът на клиентите се ръководи от различни фактори като цена, качество, стойност на марката и др. Етикетите привличат вниманието и оказват влияние върху решенията на купувачите. Те показват индивидуалността на марката. Тяхното предимсто е, че могат да се проектират в различни форми, дизайни, функции. С добрата си цена и голямото си количество етикетите са станали любими материали на много хора за облепянето на кутии и опаковки.

Етикети с печат

Етикетите могат да бъдат с добавен сканируем код, интерактивни холограми, оптични илюзии и тн. Първа важна стъпка за създаването им е да се избере материал, който не е вреден за околната среда и хората, които ги използват.

Етикети с печат

Важно е етикетът да не е прекалено шарен и претрупан с информация или прекалено обикновен и празен. Въпреки това в опит за постигане на баланс между елегантност и простота, някои хора правят компромис с добавянето на важна информация.

Етикети с печат

Фирма Поликарт ООД има дългогодишен опит в създаването на различни етикети с печат, канцеларски материали, рекламни материали, кутии, опаковки и т.н. Това е мястото, където могат да се вземат материали на едро на добри цени.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

Вижте списък с други фирми предлагащи етикети с печат.
Други Принтидеи на Поликарт.