Етикет на Каменица с термохромни мастила

6367

Kamenitza COLDEDGE бутилка – на основния преден етикет на всяка стъклена бутилка Kamenitza вече има обособена термочувствителна зона, която се активира при достигането на определена температура и предоставя точен индикатор за перфектно изстудена бира. Така само с един поглед можете да разберете дали бирата ви е охладена до идеалната температура.

При печата на етикета са използвани специални термохромни мастила, които променят цвета си при предварително зададени температурни стойности. Когато Kamenitza-та е добре охладена, белият контур на основния преден етикет се оцветява в синьо, а под надписа Kamenitza се появява синя лента и надпис COLD EDGE. 

За да може да гарантира качеството и прецизността на иновативните термочувствителни етикети, Kamenitza довери печатането им на известна чешка компания, която има богат опит в боравенето с термохромни мастила.

Kamenitza COLD EDGE иновацията е плод на едно простичко прозрение, което идва директно от нашите потребители – че първото и най-важно условие, за да се насладиш на хубавата бира, е тя да бъде добре изстудена. Идеята за нововъведението беше изцяло продиктувана от нашия стремеж да предоставяме нова добавена стойност и изключителна наслада и удобство на нашите почитатели“, допълва Ясен Любенов, директор „Маркетинг“ в „Каменица“ АД.