Знамена на пилони

1058

Знамената на пилони са завършен архитектурен елемент, съчетаващ в себе си естетика, модерен дизайн и лесно обслужване. Те изглеждат еднакво добре пред всякакъв вид обекти. Изработени са от алуминиеви сплави или фибростъкло и се отличават с висока устойчивост на атмосферни влияния включително силни ветрове.

Знамена на пилони

Знамената са силен рекламен и информационен елемент, който може да присъства пред вашата сграда, офис, изложбен център и пр.

Знамена на пилони

При цялостната изработка на знамето трябва да се избере устойчив плат и качествен печат за знамето. Най-важната и отговорна част обаче е пилонът, на който трябва да бъде монтирано знамето.

Флагман ООД извършва печат на знамена, доставка, монтаж и специализиран сервиз на стационарни пилони. Фирмата поддържа постоянна складова наличност на резервни части за стационарни пилони и има опитни сервизни техници, които поддържат пилони в цялата страна.

Знамена на пилони

ФЛАГМАН ООД
София
1407, бул. Черни връх 47, Бизнес център Витоша, партер
Тел.: 0885 279 109
znamena@gmail.com
www.flagman.info
www.texvision.bg

Полезно: Алуминиевите пилони предлагани от Флагман притежават сертификат за монтаж на бензиностанции и други пожароопасни обекти и не се нуждаят от допълнително монтиране на мълниезащитни съоражения.

Вижте други публикации за знамена в Printidea.

Други фирми, които предлагат знамена на пилони можете да намерите тук.