Идеи за интериора от сатениран акрил (плексиглас)

2185

Материалът за интериора сатениран акрил (плексиглас), който се предлага от Туплекс, е с матова повърхност, с който можете да реализирате нестандартни идеи в интериора – магазини, барове, заведения, обществени пространства.

Материалът е с матова повърхност и се предлага в два варианта – едностранен прозрачен мат – антирефлексен) или двустранен (двустранен мат – антирефлексен, опалов или цветен двустранен мат). Тези вариации дават възможност за различните приложения на акрила, в зависимост от нуждите ви – дали ще правите мебели, преградни стени или светещи конструкции.

Матовият плексиглас е със страхотни качества – няма отблясъци, придава мекота на цвета, разпределя равномерно светлината и е устойчив на леки надрасквания.

Това го прави особено подходящ за конструкции и мебели, които се ползват интензивно, от много хора на обществени места и споделени пространства.

Разбира се, няма ограничения и за изработката на домашни или офис мебели от акрил. Те могат да бъдат цветни, нестандартни и в една или различни цветови гами. Материалът е подходящ за мебели, тъй като се предлага в различни дебелинии и предлага нужната устойчивост.

Материалите можете да закупите от Туплекс в София, Пловдив, Варна или Бургас. Предлага се на склад богата гама от цветове, дебелини и размери на листа.