Календарът на Щерев за 2021 година

678

Календарът на Щерев се издава вече 9 години и е едно отлично полиграфическо изделие, съчетаващо креативност с демонстрация на последните тенденции в материалите за ламиниране. Календарът и тази година е отпечатан и ламиниран в Булгед, а дизайнът е дело на Красимир Андреев. Шестте листа и корицата са празник за типографията и са отпечатани с велики сентенции за печата от известни хора.

календар щерев корица 2021

За корицата и първите два месеца на календара е използван специалния антибактериален ламинат BacterStop, за да напомня на всички за ситуацията с пандемията по целия свят. На първият лист грее мисъл на Ха-Джун Ганг, който е автор на редица популярни книги за политиката и южнокорейски институционален икономист.

календар щерев 2021

Март и април са ламинирани с Anti-Scratch Matt устойчив ламинат. На него можете да намерите и мисъл на Маршал Маклуан, който е сред основателите на медиазнанието (медийните изследвания) и изследовател на бъдещето на технологиите.

календар щерев 2021

Майско – юнския лист е ламиниран с ефектния текстуриран ламинат Liner Pro-Shild. Посланието тук е от Барбара Тъчман, историк и автор на редица бестселъри.

календар 2021 щерев

Слънчевите юли и август са ламинирани с популярния от години и силно ефектен при докосване Soft TOUch, предназначен за дигитален печат. Тук е споделена мисъл на Уендъл Филипс, американски аболиционист, адвокат, оратор и законодател.

Soft TOUch

От снимката тук няма да разберете за усещането при докосване на месеците септември и октомври, покрити с пясъчния мат Sandy Original. На живо контактът с ламината носи идея за късни морски ваканции. Посланието тук е от американския политик, философ и революционер Томас Джеферсън.

ламинат Sandy Original

Ноември и декември са ламинирани със Soft TOUch Metallized и крилата фраза от Алан Шугър, английски предприемач и известна в целия свят медийна личност. Сребърният металик на ламината успешно се допълва от дигиталния печат в различни цветове върху него, създавайки различни цветни металици върху листа на календара.

Soft TOUch Metallized

Календарът не е предвиден за продажба и се разпространява към настоящи и потенциални клиенти на Щерев ООД.

Вижте и другите календари на Щерев ООД показани в Printidea.