Картонени кутии от Поликарт

610

Фирма Поликарт ООД е производител на кутии, опаковки, канцеларски материали и офис консумативи от различни материали като картон, мукава, велпапе и хартия.

Картонени кутии

При производството на картонени кутии първо трябва да се направи избор на подходящ картон. Той може да бъде бял от двете страни, бял от едната страна и кремав или сив от другата, или крафтов. Има богат избор от картони с различен грамаж и различни цени според нуждите на клиента.

За изработката на кутия от картон е важно да се избере подходяща конструкция, която да бъде максимално от полза на клиента. Опаковката трябва да бъде с подходящи размери за продуктът, който ще се сложи в нея. По този начин се намаляват рисковете от наранявания, счупвания и всякакви други дефекти на съдържанието.

Картонени кутии

Дизайнът на кутията може да има различни функции. Той може да е съобразен с визията на фирмата цветово или да се постави лого на средата на капака, като по този начин клиентите ще запомнят марката по-лесно. Желателно е кутията да не е прекалено шарена. Това само би развалило луксозната и визия.

Добавянето на частичен УВ лак, топъл печат или преге правят кутията още по-привлекателна, което засилва доброто впечатление на клиентите за марката.

картонена кутия

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951