Картонени тарелки

2174

Тарелките са често използван продукт за транспортиране на хранителни продукти. Предлагат се изработени от различни материали, с или без печат. Представяме ви един продукт, тарелка с печат произведена от микровелпапе от ПакУуд специално за Арон.

Картонени тарелки

Тарелката е с качествен пълноцветен печат, реализиран с офсетов печат, каширан върху микровелпапе и след това щанцован и залепен.

Картонени тарелки

Картонената тарелка е залепена машинно (специализирана машина за обемно лепене), което означава, че ПакУуд могат да ви предложат кратки срокове и много добра цена.

Картонени тарелки

От вътрешната страна картонените тарелки са без печат.

Картонени тарелки

Конструкцията и размерите на картонените тарелки могат да бъдат различни, според желанието на клиента. Тарелките са в готов залепен транспортен вид и се доставят до клиента опаковани в кашон една в друга.

Картонена тарелка

Заради широките възможности на офсетовия печат, клиентите нямат ограничение в броя цветове и визията, която могат да използват. Използваният материал за картонената тарелка е трипластно велпаве „Е“ вълна.

Вижте още списък с фирми предлагащи картонени опаковки.

Всички продукти в сайта Принтидея свързани с опаковки.

Полезно:

Какво е офсетов печат? За описание на процеса офсетов печат можете да прочетете тук.

Проект на щанцата на опаковката. Повечето фирми произвеждащи картонени опаковки ще ви предложат готова щанца. Възползвайте се от това ако търсите по-ниска цена. Недостатък на този избор е, че ще трябва да се съобразите с вече готови конструкция и размери. Ако не, потърсете фирма, която да проектира и изработи вашата щанца или се доверете на избора ви за производител на опаковки, който да ви предложат цялостен завършен продукт, включително проек и изработка на щанцата.

Какво е микровелпапе? Обикновено става въпрос за трислойно велпапе „Е“ вълна с дебелина до 1.6 мм. Крафтовият материал, от който е изработено се произвежда от дървесина.