Каталог за градински мебели

577

Представяме ви луксозният каталог за градинска мебелировка MAXIMALISM на фирма SUNS. Печатното издание е изработено с твърда подвързия и е изпъстрено с качествени изображения на проекти реализирани от компанията.

каталог

MAXIMALISM грабва читателите още с кориците, чиито флорален дизайн е отпечатан пълноцветно върху книговезкото платно Kashgar от Winter & Company. Дизайнът в комбинация с нестандартния избор на материал за корицата ярко отличава MAXIMALISM от други подобни каталози. Повече за книговезкото платно вижте в края на текста.

топъл печат на корица

Облагородяващите ефекти върху корицата също правят силно впечатление. Топъл печат със златисто фолио, нанесено директно на книговезкото платно дава акцент на логото и името на каталога.

топъл печат на корица

Трите страни на каталога са оцветени с черна порезка, която е в унисон с дизайна на корицата.

черна порезка

Отпечатването, изработката на твърдата подвързия и скрепването на тялото са направени в печатница Мултипринт в тираж 1000 бр.

каталог
твърда подвързия

Основната цел на този каталог е да покаже цялостни проекти, реализирани с градинските мебели на SUNS, затова в него преобладават качествени изображения по цялата площ на страниците.

фолио
фолио на каталог

Полезно:

Kashgar е луксознo текстилно книговезко платно на хартиена основа. Повърхността на материала пленява с естествения блясък на сатена. Платното е много подходящо за печат с лито-офсетова технология. Дава възможност за добра адхезия на мастилото към материала и добра устойчивост на надраскване. Също, Winter & Company са провели успешни тестове за печат върху Kashgar с машини на HP Indigo и Xerox. Подходящо е за облагородяване с топъл печат (златно, сребърно и пигментни фолиа). Поддържа се в разнообразие от над 20 цвята. Материалът се предлага от Касима-ДЛ ООД

Фирми предлагащи топъл печат.
Фирми предлагащи книговезки платна.

Вижте още каталози в Принтидея.

Продукти със златна или цветна порезка.

Забележка: Цветната порезка на изданието е направена при външен подизпълнител на печатница Мултипринт.