Коледна картичка със злато и брокат

736

Това е една коледна картичка на Щерев ЕООД към техните клиенти. Тя е ламинирана двустранно със специалния Glitter Gold (злато и брокат). Освен силно привличащ визуален ефект на живо, картичката е много приятна на допир заради релефа на ламината.

злато и брокат

Ефектите върху печатните материали винаги правят впечатление и всеки с интерес ще разглежда комбинация на злато с частиците брокат. Ламинатът, който е използван за изработката на картичката, може да се приложи върху всякаква хартия или картон, едностранно и двустранно.

ламинарана картичка

Приложението на Glitter Gold може да е за картички, корици, брошури, визитки и мн. др., и ще остави трайно впечатление на вашите клиенти.

ефект на злато и брокат

След прилагането на ламината, върху него може да се печата. За съжаление печатните технологии, с които можете да оставите своето послание са малко, заради зърнестата структура на ламината. Това са ситопечат и директния дигитален UV мастиленоструен печат върху плоскости.

ситопечат върху ламинат

Ламинатът Glitter Gold се предлага от фирма Щерев ЕООД. Вижте и други печатни материали облагородени с ламинати на фирмата.

Полезно:

Фирми предлагащи ламиниране.

Фирми предлагащи рекламен ситопечат.

Фирми предлагащи услугата директен печат върху плоскости.