Коледни картички с релеф и металик ефекти

714

Коледните картички носят вашето послание към любимите ви хора. Точно за това е важно вида на картичката да бъде впечатляващ. Това може да бъде постигнато с различни облагородяващи ефекти. Вижте няколко такива предложения за коледни картички от Джей Пойнт Плюс.

коледна картичка с релефен печат

Картичката „ФЕСТ“ е двустранно ламинирана с кадифен ламинат, което я прави изключително приятна на допир.

частичен лак

Облагородена е на различни елементи от дизайна с liquid metal печат с червено фолио и дигитален релефен UV лак.

топъл печат

Когато дизайнът се срещне с ефектен облагородяващ процес като сребърния liquid metal печат и частичния релефен печат е гарантирано, че ще впечатлите получателя на коледната картичка.

мустаци на Дядо Коледа

Това се е получило при „ФЕМИЛИ“ картичката на Джей Пойнт Плюс, която също е двустранно ламинирана, като облагородяващите ефекти акцентират елементите на дизайна. В случаят мустаците на Дядо Коледа 🙂 .

частичен лак

Третата картичка е предназначена за бизнес получатели и може би, за това златото е основния акцент при нея.

голд печат

Освен двустранния ламинат, при изработката и са използвани liquid metal печат със златно фолио и частично нанесен дигитален релефен UV лак.

коледна картичка с голд печат

Трите коледни картички са изработени от Джей Пойнт Плюс за кампания 2021 година. Картичката е в собствен плик, а по желание може да бъде персонализирана с послание от вътрешната страна в 1 цвят черно, чрез влагане на паус

Това, което трябва да знаете, че можете да се възползвате от възможностите за печат и облагородяване на печатни материали, който се предлагат от фирмата за продукти с ваш дизайн.

Джей Пойнт Плюс са печатница разполагаща с уникални за България технологични възможности за облагородяващи и довършителни процеси като частичен дигитален лак, дигитален топъл печат (liquid metal печат), печат с холограмни ефекти, релефен частичен лак, преге, лазерно изрязване в сложни форми и мн. др., пълния списък, на които можете да намерите тук. Довършителни и облагородяващи ефекти за печатни материали.

Други продукти в Printidea на Джей Пойнт Плюс.