Колекция от специални поздравителни картички

622

LIFE IN FULL SWING е колекция от специално подбрани и отпечатани поздравителни картички, чийто дизайн, и изработка сме сигурни, че ще ви впечатлят. Подготовка по създаването на това завладяващо печатно произведение е започнала още през 2020 година и е плод на креативността на Letter Collective, печатните възможности J Point Plus, и фотографската магия на Marka Collective.

колекция поздравителни картички

Колекцията от картички е събрана в луксозна твърда кутия и затваряне с магнити. За украса са използвани калиграфски шрифтове, които са подсилени с редица облагородяващи печат ефекти като ламинат, частичен лак, топъл печат и специални цветове.

колекция поздравителни картички

Самите картички са събрани в специална папка с твърда подвързия, която също е богато украсена с множество специални печатни ефекти.

поздравителни картички

Уникалните шрифтове присъстват върху всеки елемент на това печатно произведение. Всяка картичка е с подбрано послание, специална хартия и многообразни следпечатни ефекти, като лазерно изрязване, liquid metal фолиа, и ситопечат.

Помислено е и за детайлите, като в кутията също са предвидени, лепенки за затваряне и пликове за всяка картичка, които също украсени с лазерно рязане. Колекцията от картички LIFE IN FULL SWING е изключително подходяща за подарък, който всеки ще забележи и оцени високо.

колекция картички

Вижте и видео на колекцията от картички тук:

Вижте и други продукти на Джей Пойнт Плюс в Printidea.

Вижте повече информация за ефектите, които са приложени върху печтното издание:
LIQUID METAL ПЕЧАТ – FOIL ЕФЕКТ
ДИГИТАЛЕН UV ЛАК – VARIABLE ЕФЕКТ
DIGICUT – ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗВАНЕ
СИТОПЕЧАТНИ ЕФЕКТИ
и др.