Кутии за бонбони

340

Кутията за бонбони трябва да бъде създадена, така че да се откроява от останалите продукти на пазара, за което печатът ще помогне като каже на клиентите какво да очакват.

Чрез лъскав дизайн на опаковката може лесно да се изработи по-луксозна визия. Кутията се използва винаги за показ на бонбоните, затова трябва да са с впечатляващ печат. Той може да се избере според личните желания и нужди на клиентите. Подборът на подходящи цветове подобрява външния вид на кутията.

Материалът, който се използва за създаването на кутии за бонбони е картонът. Може да се поставят различни печати, лакове и ламинати лесно и качествено. Така се създава луксозна и здрава кутия, която да отговаря на очакванията на клиентите.

Друга важна особеност на кутиите за бонбони е сепараторът. Изработва се от картон или полимерен материал.

Поликарт ООДPolycart LLC Bulgaria
тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951
поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com

Вижте други ПринтИдеи на Поликарт в сайта тук.

Полезно:
Важно е да знаете, че материалите, от които са изработени кутиите за бонбони трябва да са сертифицирани за пряк досег с храни. При избора на кутии за бонбони трябва да съобразите вида на конструкцията, дали да бъде с отделен капак или той да бъде обща част. Обикновено самите конструкции са предвидени да са без лепене, което ще направи Вашата опаковка по ефективна ценово. Заради логистиката опаковките се предоставят на клиента в транспортен вид, а не в сглобен. При наличие на автоматизирано пълнене на кутиите при клиента, също е важно това да бъде съобразено.

Фирми предлагащи картон.
Други фирми произвеждащи кутии за бонбони.