Кутии за електроника с вложки (сепаратори)

726

Електрониката се нуждае сигурни картонени опаковки с вложки, за да бъде транспортирана сигурно. Поликарт ООД могат да изработят за вас такива опаковки според изискванията ви.

Кутии за електроника

За самата изработката на опаковката се използва картон или каширано микровелпапе, върху които можете да поставите бранд, рекламно послание или указания за използване. По-специфичната част на този тип опаковки е вътре в кутията, именно вложката (сепаратора). За електрониката и битовата техника е важно тя да бъде предпазена от статично електричество, за това за разделителите се използват материали като дунапрен, EVA, разпенен полиетилен, включително картон и велпапе.

Използването на тези материали е напълно оправдано, тъй като те са леки, порести, могат да поемат външно въздействие при транспортиране, а и лесно се обработват до желана форма.

Използвайки антистатичните вложки за пакетиране, особено ако са по няколко елемента в кутия, осигурявате безопасност на всички компоненти. Антистатичните вложки не позволяват на частите да се доближат една до друга, и да се докоснат до статичното електричество.

Поликарт ООД произвеждат всякакъв вид картонени кутии, кашони, вложки и подложки, сепаратори и др., насочени към специални приложения клиенти от високо специализирани сектори, с точни изисквания. Може да предложат обработка на различни материали, като EVA, дунапрен, разпенен полиетилен и др. Предвид дългогодишния им опит в сферата, консултират и предлагат най-подходящите решения за използваните материали , според предназначението и характеристиките на продукта, който ще бъдат опаковани.