Кутии за козметика

740

Кутиите за козметика трябва да са здрави и издържливи, но най-вече с ефектен външен вид. Това е важно за успеха на продажбите на продукта в самата кутия. Дизайнът трябва да прави опаковката впечатляваща, като по този начин оказва влияние върху клиентите. Опциите за персонализиране правят кутията представителна и привлекателна. Цветовата схема, която ще се използва за дизайна трябва да е съобразена с бранда на фирмата, за да направи опаковката лесно разпознаваема.

В повечето случаи за направата им се използва картон, защото той е лесен за обработка и брандиране, евтин е и с негова помощ се създава качествен продукт. Понякога се предпочита кутиите да са направени от мукава, защото е по-здрава и създава усещане за по-качествен козметичен продукт.

При създаването на кутии за козметика се използва висококачествен печат и най-разнообразни техники за облагородяване на печата с различни ламинати, топъл печат и преге за да станат продуктите по-привлекателни за крайния клиент.

Кутии за козметика могат да изработят: Поликарт ООДPolycart LLC Bulgaria
тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951
поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com

Вижте други продукти на Поликарт ООД в Printidea тук. 

Полезно:

  • Други фирми, които могат да ви предложат изработката на кутии за козметика вижте тук.
  • Преди да се обърнете към фирма изпълнител е важно да уточните материалите, от които желаете да бъдат изработени кутиите, външните размери и размера на продукта, който ще бъде опакован. Не на последно място трябва да уточните тиража.
  • Фирми, които могат да ви предложат дизайн на картонени опаковки вижте тук.