Кутии за парфюми

480

Кутиите за парфюми задължително трябва да имат луксозен външен вид, за да е сигурен купувача във високото качество на покупката, която е направил. Отделно от това, опаковката трябва да е солидна като изпълнение, за да запази целостта на парфюма при транспортиране. Често се получава така, че кутиите остават като място за съхранение на продукта дълго време на видимо място след покупката и точно по тази причина трябва да изглеждат отлично.

Кутии за парфюми

Външния вид на всички кутии за парфюми, безупречното им изпълнение без недостатъци, както и подходящото съчетание между цветове, ефекти и лого са ключ към това, да се привлече вниманието на клиента.

Кутии за парфюми

Често се използват добре подбрани плътни цветове, съчетани със сепаратора на кутията и стъклената опаковка. За облагородяване на опаковката можете да приложите ефектен ламинат и дискретно приложен частичен лак или топъл печат, които да акцентират бранда. Почти задължително е кутии за парфюми да се изработват от мукава, като за обличането се използва хартиено или винилно покритие (книговезко платно).

Кутии за парфюми

Поликарт ООДPolycart LLC Bulgaria
тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951
поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com

Полезно:
Фирми изработващи кутии от мукава.
Други опаковки и печатни продукти на Поликарт в Принтидея.
Още опаковки за парфюми.