Луксозен фирмен каталог „LIGHT and BEYOND“

622

Представяме ви каталог с твърда подвързия, произведен в България на фирмата за архитектурно осветление In-lite LAB. Изработен е в луксозен външен вид с качествени изображения и интервюта с екипа и клиентите на компанията.

Каталог

Каталогът впечатлява със своя обем, солидна изработка, както и материалите и печатните техники, използвани за производството му. Отпечатан е и изработен в печатница Мултипринт с книговезко платно на Касима.

В основата на ефектния външен вид на каталога е книговезкото платно Wicotex Brillianta в синьо. Представлява текстилен материал от преработена целулоза (rayon) със свежо модерно излъчване. Платното е каширано върху хартиена основа.

Друга техника, използвана при производството на каталога, е цветната порезка в трите края на изданието. Дизайнът на порезката е пълноцветен от трите страни и е съобразен в цветната гама на корицата.

Книговезкото платно Wicotex Brillianta се поддържа в разнообразие от над 40 цвята. Много подходящо е за облагородяване с топъл печат (златно, сребърно и пигментни фолиа). В случая надписът върху корицата е реализиран точно с топъл печат с бяло фолио. Сами можете да видите структурата на платното и детайли от прилагане на фолиото върху него.

Тялото на каталога е пълноцветно отпечатано и изпълнено основно с висококачествени изображения, разположени самостоятелно на страниците или като фолиа.

Както отпечатването, така и изработката на твърдата подвързия и скрепването на тялото са направени в печатница Мултипринт.

Тираж на изданието: 1000 бр.

Полезно:
Книговезките платна предлагани от Касима-ДЛ ООД могат да се облагородяват (печатат) по различни начини като ситопечат, топъл печат и дори офсетов печат. Правени са успешни тестове за офсетов печат с Heidelberg CD 75 5-секционна машина (Мултипринт), при които се наблюдава добра проходимост на материала през машината, добра адхезия на мастилото към материала и добра устойчовост на надраскване.

Фирми предлагащи топъл печат.

Фирми предлагащи книговезки платна.

Вижте още каталози в Принтидея.

Продукти със златна или цветна порезка.

Забележка: Цветната порезка на изданието е направена при външен подизпълнител на печатница Мултипринт.