Луксозните кутии за бижута с материали на Касима-ДЛ

2564

Луксозните кутии за бижута и опаковките за бижута имат две задачи – да създадат очакването за много луксозно съдържание още от пръв поглед, но да бъдат и достатъчно дискретни, така че бижуто да изпъкне на фона на опаковката в целия си блясък.

кутии за бижута

Освен за съхранение на бижуто кутията е чудесно средство да бъде предадено бранд посланието на марката (мислете си за опаковките на Tiffany&Co, чиито цвят е толкова свързан с марката, че го наричат Tiffany blue!). Как бихте могли да постигнете внушението за супер лукс и да се отличите чрез опаковката на бижутата, които предлагате? Чрез подбора на подходящи материали и цветове!

кутии за бижута

Кутийката за бижута с материали Corvon Touche и Chamel, която Касима-ДЛ представя, е изработена от материали с елегантен вид и копринено меко усещане на допир.

За външното облекло е използван материалът Touche със soft touch покритие и фина неравномерна структура, която придава завършеност на кутийката без нужда от допълнително облагородяване. Материалът се предлага само в черен цвят и няколко разновидности на структурата.

кутии за бижута

Вътрешното облекло е изработено от микрофибърния материал Chamel на компанията Winter and Companyкоето благодарение на своята гъвкавост много добре обгръща мекия пълнеж на кутийката, служещ за предпазване на бижуто. Материалът е изключително приятен на допир и много добре се държи при облагородяване с топъл печат, както е видно от снимките. Chamel е разработен специално за приложение при изработката на луксозни опаковки и дисплеи за бижута, както и за обзавеждане на витрините на бижутерски магазини. Достъпен е в над 30 цвята – чудесна възможност за отличаване на вашия бранд.

В комбинация двата материала създават луксозна, но дискретна среда, в която бижутата ще изглеждат неповторими. Освен за бижута тази комбинация от материали би била подходяща за поднасяне на почетни знаци, плакети, или скъпи предмети.

За повече информация за материалите можете да се свържете с вносителя Касима-ДЛ ООД на телефон 02/822 10 80 или адрес 1330 София, ул. Гюешево 83, БЦ Сердика, офис 416.

Вижте още за кутии за бижута тук.