Луксозни кутии за чорапи с прозорче

3770

Тези луксозни кутии за чорапи са изработени от Коала ООД и са нагледен пример как един, на пръв поглед обикновен продукт, може да бъде опакован по най-луксозния начин.

Луксозни кутии за чорапи
На снимката: луксозна кутия с прозорче

Спецификата на този тип продукти е, че те кутията се нуждае от прозорчета, за да може клиентът да избере вида и цвета на продукта. Имайте предвид, че поставянето на прозорчета върху кутии е по-сложен процес и не се прави на много места в България.

Луксозни кутии за чорапи
На снимката: луксозна кутия с прозорче

Разбира се, могат да бъда избрани и по-луксозни варианти на кутиите, както е в този случай. На тази снимка чорапите са поставени в луксозна кутия, направена от каширана мукава.

Луксозни кутии за чорапи
На снимката: луксозна кутия с прозорче

Каквато и луксозна кутия да изберете, можете да направите дизайн и форма, които кореспондират с марката на продукта ви. В този случай темата е морска, затова и кутията е направена като морска къща като форма и цветове.

Луксозни кутии за чорапи
На снимката: луксозна кутия с прозорче

Коала ООД предлагат и картонени кутии, кутии от мукава, кутии за вино, кутии с прикачен капак и кутии с отделен капак.

Важни съвети при избора на кутия:

  1. Най-важни са вътрешните размери на кутията и това дали вашия продукт ще се събере в нея.
  2. При луксозните кутии трябва да изберете облагородяващите процеси. Ламиниране, , лакиране, топъл печат, преге, печат с допълнителни запазени цветове и др. Всеки от тях ще оскъпи цената на кутията, а някои от процесите не са приложими в малки тиражи.
  3. Тиража на луксозните кутиите. Освен на цената, влияе и на избора на технология за изработката на кутията а от там и на качеството.
  4. Вида на кутията и начина на затваряне. На крайната цена влияе дали кутията е с лепене или без, дали е с допълнителен капак и пр.
  5. Често промяна на конструкцията и малки промени в размера от страна на клиента могат да ви спестят стотици и хиляди левове.
  6. Транспортния вид на опаковката и как и в какъв вид тя се доставя на клиента.