Луксозни торбички за бижутерски магазини и бутици

2851
Луксозни торбички

Луксозните хартиени торбички са с изключителна добавена стойност при продажбата на стоки като бижута, скъпи дрехи и козметика. Те създават усещане в купувачите, че продуктът, на който стават притежатели е наистина стойностен.

Хартиените торбички

Тези торбички са изработени от висококачествено акрилно книговезко платно, което се състои от:

  • хартиена основа, оцветена в целия обем и изработена от първична целулоза, обработена с латекс за здравина;
  • акрилна промазка  – благодатна за придаване на разнообразни визуални и тактилни ефекти на повърхността (метализирани ефекти; имитация на карбон, кожа на влечуго и др.; гланцов или кашмирен ефект).

Хартиените торбички

Оцветената в целия обем хартиена основа и здравината на материала го правят подходящ за самостоятелна употреба при изработката на торбички (не е нужно да се кашира допълнително, но е възможно, ако желаете).

Торбичките от акрилно платно могат да се брандират чрез частичен лак, ситопечат, топъл печат или преге.*

Луксозни торбички

Поредност на операциите при изработката на торбички от акрилно платно:

  • Форматиране на платното
  • Брандиране
  • Щанцоване
  • Сглобяване**
  • Добавяне на дръжки

*Препоръчително е провеждането на тест за съвместимост между избраната технология за брандиране и избраното акрилно платно;
**Препоръчителна е употребата на лепила и адхезиви, подходящи за ламинирани повърхности, както и провеждане на тест за съвместимост между избраното платно и избрания адхезив.

За още вдъхновяващи проекти с книговезки платна се абонирайте за нюзлетъра на Касима.

Вижте още:

Фирми предлагащи изработка на хартиени торби.

Още хартиени торби в printidea.

Полезно: Производството на хартиениете торби може да бъде ръчно или автоматизирано на специализирана машина. Съобразявайте се с предварително зададените срокове за изработка в зависимост от желания тираж. В България са малко компаниите , които могат да ви изработят големи тиражи за кратко време, тъй като по често фирмите изработват хартиените торби ръчно.

Много важен елемент на луксозните торбички са дръжките им. Могат да бъдат текстилни и хартиени. Обикновено се предлагат в ограничен избор на цветове, с които трябва да се съобразите. Питайте за възможностите производителя.