Магнитен стикер

4650

Показваме ви магнитен стикер, в който на пръв поглед няма нищо необикновено. Визията му е такава, че може да се използва за попълването на задачите за деня. 

Може да се залепи на метална повърхност, например на хладилник. В нашия случай го залепихме на стелажа в офиса.

Повъхността на стикера може да е матова или гланцова. Във втория случай (гланц) с подходящо пишещо средство написаното може да се изтрива и стикера да бъде използван многократно за писане.

По-интересното е, че магнитната медия, на която е напечатан, може да се използва за директен печат на лазерни принтери и копирни машини, при които температурата на изпичане на тонера не е много висока.

Специалната магнитна хартия, на която директно е отпечатан стикерът, е предвидена за мастиленоструйни печатни машини, дигитални тонерни машини и принтери и копири. Дебелината на магнитния лист е 270 -320 микрона. Продават се във формати А3 и А4.

Мострата, която ви показваме, е отпечатана на Xante ilumina 502. Тъй като не можем да преценим дали всички лазерни принтери и дигитални машини могат безпроблемно да печатат въврху магнитната медия, по-добре я тествайте!

Xante ilumina 502

Мостри можете да поръчате при Графком Диджитал Принтинг Солюшънс.