Маси от палети и плексиглас

10504

Ателието Atelier de l’ Art е уютно и артистично място – кафене, галерия, творилница, работилница, школа по рисуване за възрастни и деца в столичния квартал Лозенец. Това, което привлече най-много вниманието ни обаче е обзавеждането с рециклирани мебели от палети и плексиглас.

Двете дами (Ирена и Цвети), които създават и управляват ателието, търсят практично решение за обзавеждането – да е от безопасни материали и да създава усещането за уют и артистичност. 

Решават да направят баровете, масите и етажерките си от палети. Материалите за покриване на бара и масичките са акрилни плоскости (плексиглас) от Туплекс.

Тези плоскости са подходящи за много артистични решения, прозрачни са, но за разлика от стъклото са безопасни за децата. 

Готовите мебели пасват идеално на духа на ателието, в което можете да изпиете кафе с приятел, чаша вино в сряда вечер и да послушате джаз на живо, както и да доведете детето си да порисува и да се запознае с дизайнери на лампи, бижута, дрехи, кукли и още много красиви неща…

В Atelier de l’ Art можете да видите и ефирната фотоизложба на Цвети Панева, направена за откриването. За нея също е използван плексиглас от Туплекс. Снимките са отпечатани върху фолио, залепени върху плоскостите и висящи от тавана, осветени от ръчно изработените лампи на Николай Табаков. 

Задължително посетете Atelier de l’Art на адрес: 

София, кв. Лозенец, ул.Димитър Хаджикоцев 35-37,вход Б, партер

За всички артистични решения потърсете Туплекс.

Вижте и богатото разнообразие от материали, които можете да изберете там.