Маски за лице с печат

2492

Маските за лице с печат освен за защита, могат да служат и да създават настроение в околните. В условия на пандемията от коронавирус, много по-приятно е да видите цветни маски за лице, с шарки, а защо не и с фирмен бранд.

Няма ограничение в това какъв дизайн ще поставите на маската. Той би бил най-ефективен ако изображението по някакъв начин е свързано с човешкото лице или носи някакво послание.

Picture.bg могат да ви предложат широк спектър с готови решения, които ще създадат гарантирано добро настроение в околните.

Разбира се, можете да поръчате и маски за лице с печат по ваша заявка. Освен за забава, можете да поръчате маски брандирани с корпоративно лого или такава визия демонстрираща принадлежност към нещо. Фен клуб, футболен отбор, фен на филмова поредица и мн. др.

Един успешен пример би бил да брандирате защитни маски за лице с печат за целия персонал в едно заведение. Това няма да остане незабелязано от клиентите. Заради създалата се в момента епидемологична ситуация, маската за лице се очертава дълго време да бъде препоръчителен аксесоар за носене.

маска за лице

Показаните маски тук са производство на Picture.bg. Можете да разгледате производствения процес тук:

Маските за лице с печат са от двупластов текстил и са предназначени за многократна употреба. Имат и отвор за поставяне на филтър.  

отвор за филтър за маски за лице

Външния слой е от микрофибър, а вътрешна част от сатениран памук.  Издържат на пране на висока температура.

Носенето на предпазната маска не осигурява 100% гаранция за защита. Преди да използвате маската за първи път, както и след всяка употреба, задължителено изперете и изгладете на висока температура!

Маски за лице с печат можете да поръчете онлайн от Picture.bg

Полезно:

Фирми предлагащи дигитален печат на текстил.

Какво представлява сублимационния печат?

Други текстилни продукти в сайта Принтидея