Мегабордове

705

Един от най-удачните варианти агресивно да рекламирате бизнеса си са рекламните мегабордове. Това, което ги различава от билборда е значително по-големия размер. Материалът, от който са изработени е винил или винилна мрежа.

мегабордове

За да бъде ефективен мегабордът са важни визията, посланието което носи и местоположението му. За това най-често се монтира на магистрали, натоварени главни пътища, индустриални и търговски зони и булеварди.

мегаборд

Рекламното съоръжение, на което се поставя мегаборда е предвидено да бъде с външно или вътрешно осветление, което повишава рекламния ефект в тъмните часове на денонощието.

мегабордове

Мегабордовете се изработват от едно или няколко парчета винил, които се зашиват или залепят (заваряват). Разбира се най-добрият вариант е да бъде изработен от едно парче. С такава технология разполага Ре Бранд, които могат да отпечатат и монтират мегаборд за Вашия бизнес.

мегабордове

Контакти за изработка на мегабордове: Ре Бранд Принт ООД
Тел.: 02/ 862 11 21
Тел.: 02/ 862 11 31
Тел.: 0876 300 200
office@rebrand.bg
www.rebrand.bg

Други Принтидеи на Ре Бранд в сайта.

Полезна информация:

  • стандартните размери на мегабордовете са 8х3 м, 8х4 м и 12х4 м.;
  • избирайте печатница, която може да изработи мегаборда Ви от едно цяло парче;
  • избирайте фирма изпълнител , които разполага със собствен монтажен отдел и може да поеме отговорност за качествен монтаж;
  • визията на мегаборда трябва да е добре подбрана, с ясно и кратко послание, с голям шрифт и привлекателно изображение. Представете си, че преминавате покрай мегаборд със 120 км./час, определено няма да запомните телефонен номер или уебсайт, а какво остава за дребен описателен шрифт.

Списък с фирми в България предлагащи печат на мегабордове.