Меню с текстилно платно и подменящо се съдържание

2568

Това елегантно меню е изработено с текстилно книговезко платно от най-новата серия Toile Canvas на Winter&Company. Серията е разработена в 10 цвята – класически и модерни, така че да отговорят на всеки вкус. Повърхността на платното напомня ленените покривки в ресторантите от висок клас.

луксозно меню

Менюто се състои от папка с твърди корици, в чието гръбче е вложена лайсна (шина) за подвързване*. По този начин произведена, папката дава възможност често и лесно да се подменя нейното съдържание без да се нарушава външния ѝ вид – много подходящо за заведения със сезонни предложения. За целта старото съдържание се издърпва нагоре, а новото съдържание се влага чрез пъхване на долния ляв ъгъл на тялото в отвора на лайсната. Препоръчително е тялото на менюто да се изработи от хартия с по-голям грамаж (160г/м2 до 300г/м2) или да се ламинира.

луксозно меню

Допълнително брандиране на менюто е възможно чрез преге, топъл печат, дигитален печат и офсетов печат.**


лусозно меню

* Препоръчителен е тест за съвместимост на избраните лайсна, адхезив и платно преди производството.
** Препоръчителен е тест за съвместимост между избраната технология за брандиране и избраното платно за меню преди производстрвото. Информация за препоръките за печат върху платното можете да изискате от вносителя Касима-ДЛ ООД.

За още вдъхновяващи проекти с книговезки платна се абонирайте за нюзлетъра на Касима.

Вижте още менюта в Printidea тук: принтидеи с менюта

Вижте списък с фирми, които са специализирани в производството на менюта за ресторанти. 

Продажба на лайсни за подвързване.