Метална дъска за бележки и магнитчета с вашата снимка

5560

Вместо скучна бяла магнитна дъска можете да си направите персонализирана метална дъска със семейна снимка. Можете да записвате седмичните задачи върху прекрасна и направена специално за вас дъска.  

Семейство Давидови

Семейство Давидови си направихме съвсем малка, с линии и наша любима снимка, която свалихме от Facebook. Въпреки ниското качество на снимката, отпечатъкът изглежда чудесно. Дъската е направена със сублимационна система SubliJet – R 

Семейство давидови медия за сублимация

Напечатаните изображения са перманентни. Повърхността не се драска, напуква или лющи. Спокойното можете да поставяте магнитчета, да пишете с маркер и да триете.

Разбира се, дъската може да бъде напечатана със седмичен календар, със снимки на всеки отделен член на семейството и още много вариации.

Вижте страхотни темплейти за организация на семейните дейности

медия за сублимация

Дъската може да бъде закачена на стената по съвсем прост и лесен начин – на гърба й се залепя двойно лепящо листче с ушенце. Не е нужно да правите дупки в стената. 

Металната дъска може да бъде не само направена за вкъщи, но може да се направи като подарък за приятел или да се персонализира за офисни нужди. 

Фирми, предлагащи медии за сублимационен печат.

Фирми, предлагащи сублимационен печат.

Фирми, предлагащи мастила за сублимационен печат.

Фирми, предлагащи термотрансферни преси.