Настолен календар, оформен като кочан с фактури

3664

Този настолен календар с малко познати места от България е оформен като кочан с фактури.


Богатият опит на печатница Оптимал принт в производството на кочани с фактури и химизирани формуляри породи идеята фирменият календар да наблегне именно върху дейността, с която компанията е известна сред своите партньори.

За целта бе разработен календар наподобяващ кочан с фактури, но химизираната хартия в него бе заменена от ефектен картон със златист перлен отблясък и корица в графитено сиви нюанси. И двата цвята, отговарящи на логото на собственика на запазената търговска марка на печатницата.


Календарът съдържа 12 листа, перфорирани на две места. Първата перфорация служи за прегъване, а втората – за откъсване от кочана при изтичане на текущия месец.
Освен календариума, всеки месец съдържа авторска снимка от България. За удобна поставка се използва външната корица, така че да има видимост, както към календариума, така и към снимката.

През настоящата година календарът на печатница Оптимал принт отново залага на изцяло авторски снимки на малко известни места в България и носи името „12 малко познати места в България”. С него екипът на печатницата си поставя за цел да популяризира страната ни и нейните забележителности.

Календарът може да бъде поръчан и с персонализирани данни на други фирми или с различни снимки. За целта може да бъде използвана базата с над 1250 авторски снимки, заснети от Антон Даскалов, които могат да бъдат разгледани в портфолиото му в Shutterstock.

 

При необходимост от календари може да разгледате предлаганите модели от печатница Оптимал принт или да се свържете с екипа за по-нестандартни идеи, като разглеждания в друга принт идея календар с изрязани детайли по контур.