Опаковки за шоколади

627

Терминът опаковки за шоколади е широко понятие, което включва твърди и гъвкави опаковки за шоколади, също картонени или хартиени опаковки за шоколадови бонбони. Важно е първо да се направи тази разлика и да се дефинира точно вида на опаковката.

опаковки за шоколади

Най-често за опаковки за този вид продукти се използва отпечатана хартия, която се прилага под формата на ръкав върху крайното изделие. За брандиране на опаковките се използват конвенционални технологии за печат и се предоставят на клиента във вид съобразен с начина на опаковане на крайния продукт.

опаковки за шоколади

Картонените опаковки се изработват от опаковъчен картон в различни вариант. Като кутии с лепене, кутии без лепене с ръкав или кутии с лепене с вграден или допълнителен капак. Заради това, че става въпрос за хранителен продукт е възможно според вида на опаковката и досега с продукта да се наложи специално изискване за използваните картони, хартии и дори мастила и специални лакови покрития. Тези ограничения са задължителни, когато става въпрос за хартии и картони или композитни полимерни материали, които има пряк досега с шоколада.

опаковки за шоколади

Поликарт ООДPolycart LLC Bulgaria
тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951
поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com

Полезно:
Други фирми, които могат да произведат опаковки за шоколади.
Фирми предлагащи опаковъчен картон.
Други опаковки в Принтидея на Поликарт