Опаковки с печат

612

Фирма Поликарт ООД е производител на кутии и опаковки от всеки вид за различните сектори. Що се отнася до опаковката, най-важната част е печатът на произведението. Опаковките с печат предават важна информация на клиентите относно съдържанието, годност, съставки, име на фирма, лого и др. Тя е лицето на марката и е първият контакт на нов клиент със съответния продукт. Опаковката също е огромна част от маркетинга. Без подходящ дизайн тя няма да успее да устои на голямата конкуренция.

Опаковки с печат

Опаковките могат да се изработят от картон, велпапе, мукава или хартия според нуждите на сектора. Дизайнът е необходимо да отговаря цветово на фирмата или логото, защото по този начин клиентите ще запомнят по-добре продукта и ще го асоциират със съответната компания.

Опаковки с печат

За създаване на по-луксозна и оригинална визия може да се използват топъл печат със златно, сребърно или друг цвят фолио, или преге. Добавянето на някой от тези елементи върху опаковката я правят по-открояваща се на рафтовете в магазините. Така клиентите са по-склонни да обърнат внимание на продукта и да се запознаят с марката, а шансът за покупка се увеличава.

Опаковки с печат

Фирма Поликарт ООД помага на клиентите в избора на най-добрия материал за желаните опаковки с печат, проектира конструкции, създава дизайни и изготвя оферти на най-добрите цени.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951