Оригинални етикети с бял цвят

131

Цветните етикети са чудесна възможност Вашият продукт да изглежда атрактивно и да бъде забелязан веднага. Те имат редица приложения и обхващат широк спектър от пазари и различни типове медии.

Защо белият цвят е важен?
Гъвкавостта за отпечатване на изцяло бели текстове и изображения върху прозрачни или тъмни етикети дава възможност да създавате ефектни дизайни. Освен това белият цвят може да се използва като подложка под дизайна за изолиране на цветовете. При печат върху тъмна или прозрачна медия, цветовете няма да изгубят своята наситеност, оставяйки пъстри и живи. Може да разнообразите визията на етикетите си с бели елементи в допълнение към цветния дизайн.

Ето и някои примери:

Прозрачни медии

етикети с бял цвят
етикети с бял цвят


Медии с метален ефект (златисти и сребристи)

етикети с бял цвят
етикети с бял цвят


Тъмен цвят на медиите

етикети с бял цвят
етикети с бял цвят


Плътна и релефна медия

Някои идеи за приложение на такъв тип етикети: производство на луксозни продукти и лимитирани колекции (козметика, вино, течности за vape и други), персонализирани стоки, подаръци и материали за тематични партита и тържества (сватби, момински и ергенски партита, рождени дни, балове и други).

етикети с бял цвят

Тафта

тафта

Тези етикети са отпечатани с цветния етикетен принтер Pro1050 на OKI с 5 тонера (CMYK + W). Повече информация може да научите в блога на Techno Pro.

Други идеи за атрактивни етикети може да видите в следното видео:

За повече информация: Techno Pro

Moжете да отправяте Вашите запитвания както следва:
Телефон: +359 2 817 32 50
E-mail: salesteam@technopro-bg.com

Вижте още публикации за етикети.