Папка с маркетингови материали Toyota Magic Moment с хартия Picot

1686

Покупката на нов автомобил е вълнуващо преживяване за купувача. За да направят преживяването още по-стойностно, ТОЙОТА БАЛКАНС – представител на Toyota за България – придружават всяка покупка на нов автомобил с  комплект маркетингови материали. 

Когато тази папка съчетава красив дизайн, полезност и внимание към детайла, тя оставя и приятен спомен за проявеното лично отношение.

Комплектът Toyota Magic Moment включва важна информация за автомобила, контакт с отдела за обслужване на клиенти и сувенирни подаръци за клиента – химикал и ключодържател. Комплектът е красиво опакован в специална папка.

Папката е изработена от черен картон с голям грамаж, върху който е каширана структурираната хартия Picot, доставяна от Касима. По този начин папката придобива фина структура, която е много приятна на допир и елегантна на вид.

След каширането папката се щанцова и в нея се влага легло за сувенирите и други елементи на маркетинговия комплект. Накрая полученото изделие има предвидено място за всеки отделен компонент в комплекта.

Клиент: ТОЙОТА БАЛКАНС ЕООД

Концепция и Графичен дизайн: Брандмарк ЕООД

Производство: Фулбранд Продакшън ЕООД

Хартия за каширане Picot: Касима ДЛ ООД