Персонализирана вложка

3913

Персонализирана печатна вложка като маркетингов инструмент – точно такава е вложката на Оптимал Принт  в печатното издание Polygraphy Info 2013. 

Персонално отношение е и посланието на Оптимал Принт към настоящи и бъдещи техни клиенти. За целта от печатницата са се постарали да предложат един свръх персонализиран продукт.

На самото печатно издание можете да откриете 8 персонални елемента, които правят вложката уникална за всеки притежател. На лицевата част на на вложката, за всеки клиент е изписано името, фирмата, различен е и графичния елемент на чашката. 25% от вложките имат и лого на фирмата получател. Описан е и видът хартия, използван за напечатването на вложката. Изборът е от четири основни типа хартия.

 

Гърбът на печатното изделие отново е персонализиран със спецално послание от Оптимал принт.

 Всяка вложка има персонално обръщение.

 …и посочена хартията, използана за конкретнта вложка.

На гърба на вложката е и персоналният баркод, даващ на протежателя му възможност да се възползва от 9% отстъпка от официалните и оферирани цени на Оптимал Принт. Отстъпката важи за конкретния вид хартия, на която е отпечатана съответната вложка.

Оптимал принт удължава срока на валидност за талоните в каталога “Полиграфия инфо 2013” до 13.10.2013 г. Новият период на валидност на кодовете за отстъпка е в сила за еднократна поръчка от фирми, които не са се възползвали от промоцията до този момент.