Персонализирана форма за запитване с отстъпка

4055

Персонализацията на печатни материали става запазена марка на Оптимал Принт. След успешната персонализирана вложка, която показаха миналата година в печатното издание Polygraphy Info 2013, този път фирмата предлага на своите клиенти персонализирана форма за запитване с отстъпка. 

Вложката представлява формуляр за запитване, даващ възможност на клиентите на фирмата да използват до 15 % отстъпка.

 Персонализираните елементи във формуляра са име на фирма, лице за контакт, отпечатано лого на фирмата получател и специален валидиращ код.  Гърбът на вложката е с една позиция на персонализация и с различно съдържание според получателя.

За изработката са използвани множество защитни елементи 

 На снимката можете да видите микротекст и „косъмчетата“ на хартията с вградна защита от първо и второ ниво.

 Гърбът на формуляра представлява информативна страница с линкове към блога на Оптимал Принт осъществени с QR кодове. 

 Персонализираната форма е отпечатана с четири различни като информация задни страници. Подборът е направен специално в зависимост от получателя за да предизвика неговия интерес,  за медии и издателства, за рекламни агенции и ПР агенции, за печатници, и за получатели занимаващи се с продажби.

Формата е изработена в тираж 750 бр като 502 от тях са персонализирани и дават възможност на получателите им да получат специална отстъпка от услугите предлагани от Оптимал Принт.  

 

Формата за запитване с отстъпка можете да намерите само в печатното издание Polygraphy Info 2014. Получателите на неперсонализирани вложки също ще получат отстъпка.