Печат на дамаски за мебели

1471

Печатът на дамаски за мебели е достъпна услуга за всеки. Тя дава нов живот на столове, дивани, кресла и др. Освен с цел реновиране, с печат върху дамаски можете да превърнете вашите мебели в силен рекламен инструмент в офиса, хотела и др.

Печат върху дамаски

За да брандирате или обновите дамаските на мебелите се използва дигитална печатна технология. Трябва да знаете, че плата първо се отпечатва, след това се тапицира. При избора на фирма, която да извърши тази услуга за вас е най-добре да се доверите на професионалисти, които освен да имат подходяща за целта дигитална печатна машина, трябва да могат да направят качествено и тапицирането. Picture.bg могат да ви предложат цялостната услуга.

Печат върху дамаски

Това страхотно брандирано кресло е направено специално по поръчка на Chavdar Ulyanov – Rock Wall Design и както виждате, от огромно значение е дизайна, който ще изберете за вашите дамаски.

Печат върху дамаски

Една идея за Вас, следващият път когато си вземете диван KLIPPAN от ИКЕА, не си купувайте калъф, а си поръчайте персонализран от Picture.bg.

печат на дамаска на диван

Какво трябва да знаете предварително ако сте се насочили към печат на дамаски за мебели?

  • печатът е изключително издържлив на износване, вода, прах , мазнини;
  • можете да си поръчвате единични бройки, не е нужно да поръчвате обеми;
  • дамаските могат да бъдат от изкуствени или естествени материали, но преди това се консултирайте за материала с печатницата. Най-добре се доверете се на тяхната препоръка;
  • за максимална ефективност и УАУ ефект се доверете на дизайнер.

За повече информация посетете www.picture.bg – електронният магазин за персонализирани текстилни продукти на Принтер.БГ.

Фирми предлагащи дигитален печат върху текстил.

Печат върху други текстилни продукти вижте тук.

Други фирми предлагащи печат на дамаски за мебели.