Спално бельо с печат

633

Брандираното по ваш избор спално бельо може да донесе много положителни емоции за вас и цялото ви семейство. Изключително подходящо е за подарък или жест към близък човек. Picture.bg предлага спално бельо с печат и реализацията му до завършен продукт.

печат върху спално бельо

Съвременните дигиталните печатни технологии дават възможност за персонализация и реализация на всяка ваша идея върху чаршафи, калъфки на възглавници и др.

печат върху спално бельо

Разбира се, Picture.bg могат да ви предложат както готови решения, в който да включат персоналното ви послание, така и да помогнат в производството на изцяло дизайнерски решения, които да предлагате на ваши клиенти.

печат върху спално бельо

Цялостната изработка включва печат върху спално бельо и шиене. Печатът може да е върху естествени или изкуствени материи по стандартни размери или такива зададени от клиента.

печат върху спално бельо

От всичко най-важен е дизайна. От това да зарадвате детето с любим анимационен герой или придобивка в семейната спалня до оригинални персонални решения за подарък.

печат върху спално бельо

Това, което трябва да знаете при избора на отпечатано спално бельо е:

  • платът първо се печата, след това се шие до завършен вид;
  • можете да изберете от готови дизайни, към които да приложите своето персонално послание;
  • можете да поръчате само един комплект.
  • за печат върху спално бельо се използва специфична дигитална печатна технология. Изображенията, които искате да отпечатате трябва да отговарят на някои изисквания за качество. За това попитайте Picture.bg.

Разгледайте множество готови решения на отпечатано спално бельо, които можете да поръчате онлайн тук.

За повече информация посетете www.picture.bg – електронният магазин за персонализирани текстилни продукти на Принтер.БГ.

Фирми предлагащи дигитален печат върху текстил.

Печат върху други текстилни продукти вижте тук.

Вижте други фирми предлагащи брандиране на спално бельо.