Печат върху химикалки

2714

Отпечатаните химикалки са отлична реклама на всеки бизнес или бранд. Използват се често и могат непрекъснато да напомнят за вашата услуга, продукт или фирма.

Печат върху химикалки

Показваме ви печат върху химикалки реализиран от фирма Астра Графика. Печатът е висококачествен, с отлично напасване на цветовете. Използваната технология за брандиране на химикалките е тампонен печат.

Печат върху химикалки

За печат върху химикалките се използват цветове по Pantone или други избрани по мостра от клиента.

Печат върху химикалки

Защо ви показваме точно тази брандирана химикалка и ви препоръчваме тази фирма за ваш подизпълнител? За разлика от повечето фирми, които извършват услугата печат върху химикалки, Астра графика се отличава с предлагането на промишлен тампонен печат до 4 цвята, което гарантира точност, качество и къси срокове на печат, дори на големи количества.

Печат върху химикалки

Вида на отпечатана химикалка можете да изберете сами, но все пак можете да се възползвате от предложението на печатницата, ще ви спести време и пари.

Полезно: За да изглежда добре логото, бранда или просто текста отпечатан върху химикалка , то трябва да се съобразите с някои ограничения като например използването на плътни векторни изображения за вашия проект. Визията трябва да бъде сведена до максимум 4 цвята, като за преработката на файла можете да се погрижите сами или да разчитате за преработката на файла от печатницата.

Друга технология за печат върху химикалки е ротационният ситопечат.

Какво представлява тампонния печат?

Фирми предлагащи тампонен печат.   

Вижте още брандирани химикалки.