Плажни знамена

1868

Плажните знамена са широко използвани във външната реклама и брандирането. Те имат специфична вертикална форма, характеризираща се със заоблен в горната част край.

Плажни знамена

Наричат ги плажни знамена основно заради широкото им разпространение по плажове. Заради тяхната устойчивост на атмосферни условия те могат да намерят приложение и в планината, пред офиса или за всяко едно събитие като изложба, конгрес, шоурум, хотел и ресторант, спортни събития и мн. др.

На тези снимки и видео ви показваме знамената с марката Wind-X, които можете да намерите в завършен вид с печат във Флагман.

Плажни знамена

Пилонът на плажните знамена Wind-X е символ на здравина. Той е изработен от алуминий и фибростъкло и това го прави изключително устойчив на най-суровите атмосферни условия както на морския бряг, така и високо в планината. Знамената се изработват от специално и внимателно подбрани материи, цветовете са ярки и трайни, от двете страни на флага. Материите за Wind-X знамената са ветроустойчиви,
те имат до 25% отворена площ, през която вятърът минава свободно и флагът не може да се скъса.

Друго важно нещо, което трябва да знаете за монтажа на пилоните на знамената WIND-X, е че те са подходящи както за меки терени – (почва, сняг, пясък), така и за твърди основи като асфалт, бетон, тротоарни плочи и други. Предлагат се в комплект от различни елементи в долната част със свредели за почва, пясък, сняг и лед или със стоманена стойка.

Плажни знамена

Ако решите да се възползвате от плажните знамена Wind-X, много е важно при подготовката за печат да се съобразите със специфичното вертикално работно положение на знамето. Елементите лого и слоган трябва оптимално да бъдат избрани и разположени върху знамето. Използвайте максимално изчистена визия, без излишни елементи и дребен текст. Съобразете мястото и начина на поставяне на знамената. Разбира се за всичко това, ваш консултант и изпълнител могат да бъдат Флагман.

ФЛАГМАН ООД
София
1407, бул. Черни връх 47, Бизнес център Витоша, партер
Тел.: 0885 279 109
znamena@gmail.com
www.flagman.info
www.texvision.bg

Полезно:

Знамената се брандират с дигитален печат, така че можете да поръчвате и единични бройки или знамена с различна визия.

Флагове и знамена са термини, които са синоними, но трябва да знаете, те също са се предлагат в най-различни разновидности според приложение, форма начин на окачване и приложение.

Вижте още:

Фирми предлагащи плажни знамена.

Фирми предлагащи пилони и стойки за знамена.

Други продукти в Printidea свързани с флагове и знамена.